Алгоритм пошуку найкоротшого шляху в графі з урахуванням обмежень для задачі планування космічного радіолокаційного спостереження - Гусинін, В’ячеслав Павлович; Водоп’ян, Сергій Васильович; Дзюбчук, Роман Васильович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
У статті запропоновано варіант алгоритму пошукку найкоротшого шляху в графі з урахуванням обмежень, які необхідно врахувати при плануванні космічного радіолокаційного спостереження: за енергоресурсом, за ємністю запам’ятовуючого пристрою, за обмежений час планування. Імітаційне моделювання роботи алгоритму показало, що він є точним та має обчислювальну складність О (NM)...O(1N).