Програмно-апаратний комплекс для проведення аускультаційної діагностики респіраторних захворювань людини - Лисогор, Юрій Іванович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
У даній роботі викладені вимоги до реалізації програмно-апаратного копмлексу доя проведення аускультаційної діагностики респіраторних захворювань людини та методи обробки цих звукових феноменів.