ПРО ЗМІНУ ПАРАМЕТРІВ ЗРУШЕННЯ ЗЕМНОЇ ПОВЕРХНІ ПРИ ПОВТОРНІЙ ПІДРОБЦІ - Назаренко, Валентин Олексійович; Корякіна, Світлана Вікторівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розглянуто питання зміни параметрів зрушення земної поверхні під час повторної підробки. На прикладі натурних спостережень за зрушенням земної поверхні у Західному Донбасі показано, що вони значно відрізняються від умов первинної підробки.