ОПТИМІЗАЦІЯ ВИЗНАЧЕННЯ НАПРЯМКУ РОЗВИТКУ ГІРНИЧИХ РОБІТ НА КАР’ЄРАХ ДЕКОРАТИВНОГО КАМЕНЮ НА ОСНОВІ ВПРОВАДЖЕННЯ МЕТОДИКИ ОЦІНКИ ВИХОДУ КОСОКУТНИХ БЛОКІВ - Соболевський, Руслан Вадимович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
У статті розглянуто новий підхід до методики визначення напрямку розвитку гірничих робіт на кар’єрах декоративного каменю, який дозволяє досягнути зменшення собівартості видобування блоків і підвищення комплексності використання сировини за рахунок врахування можливості видобування косокутних блоків.