Дослідження вірогідної зони придатних посадок з натягом при автоматизованому проектуванні - Сало, Валентин Андрійович; Горбунов, Андрій Петрович; Нечипоренко, Володимир Миколайович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
В роботі виконується пошук форм вірогідної зони для вибору раціональної посадки у двовимірній системі координат та запропоновано алгоритм їх аналітичного опису за допомогою застосування математичного апарату теорії R-функцій на прикладі посадки з натягом при автоматизованому проектуванні.