ОСОБЛИВОСТІ СТВОРЕННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ WEB-ДОДАТКІВ ДЛЯ МОБІЛЬНИХ ТЕЛЕФОНІВ В УКРАЇНІ - Грабар, Ольга Іванівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]--> В статті наведені результати дослідження методів створення програмного забезпечення для web-додатків для мобільних телефонів та смартфонів на прикладі ОС Android та технології Ajax <!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->