ВИБІР РАЦІОНАЛЬНИХ ПРОЦЕДУР ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ В УМОВАХ КОНФЛІКТУ - Козлов, Михайло Венедиктович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
У статті розглянуто пошук зручного інструменту прийняття рішень в умовах конфлікту. Розроблено на орієнтованій на матричну обробку мові MATLAB програми скорочення розмірності платіжної матриці шляхом виключення свідомо гірших та дубльованих стратегій і програма знаходження оптимальних змішаних стратегій гри