УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ АНАЛІЗУ УМОВ ПРАЦІ НА КАМЕНЕДОБУВНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Дерев'янко, Олена Василівна; Жукова, Олена Олександрівна; Каліновська, Наталія Миколаївна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
У статті узагальнено й проаналізовано фактори умов праці гірників каменедобувних підприємств Житомирської області, які дозволяють оцінити стан безпеки у процесі виробництва та створюють основу вдосконалення методів і засобів з комплексного автоматизованого аналізу та прогнозу нещасних випадків