ПОБУДОВА РЕГРЕСІЙНОЇ МОДЕЛІ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКІВ ОСНОВНИХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ПІРОФІЛІТОВИХ СЛАНЦІВ - Толкач, Олександр Миколайович; Соболевський, Руслан Вадимович; Стенюк, Михайло Петрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
Проведено кореляційно-регресивний аналіз між основними показниками якості пірофілітових сланців Кур’янівського родовища та побудовано регресійні моделі їх взаємозв’язків