МЕТОДИКА ПОЗИЦІОНУВАННЯ АНТЕННОЇ СИСТЕМИ КОМПЛЕКСУ РАДІОМОНІТОРИНГУ СУПУТНИКОВИХ СИСТЕМ ЗВ’ЯЗКУ - Гребенюк, Олег Петрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]--> Запропоновано методику позиціонування антенної системи комплексу радіомоніторингу супутникових систем зв’язку на основі особливостей побудови та функціонального призначення інформаційних пакетів транспортного потоку стандарту DVB‑S. <!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->