ВИБІР ЕКОНОМІЧНО ДОЦІЛЬНОГО ТИПУ КРІПЛЕННЯ КАПІТАЛЬНИХ ВИРОБОК З УРАХУВАННЯМ ОБМЕЖЕННЯ ВЕЛИЧИНИ ДЕПРЕСІЇ - Ващук, Володимир Зіновійович; Кириченко, Михайло Терентійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
Розглянуто доцільність заміни металевого аркового кріплення бетонним в умовах обмеженої депресії мережі гірничих виробок.