ВИБІР ОПТИМАЛЬНИХ ПАРАМЕТРІВ СИСТЕМИ ФАЗОВОГО АВТОМАТИЧНОГО ПІДСТРОЮВАННЯ ЧАСТОТИ З УПРАВЛІННЯМ НА ОСНОВІ ОЦІНЮВАННЯ - Ковбасюк, Сергій Валентинович; Павлюк, Володимир Володимирович; Романов, Олексій Миколайович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
<!--[if gte mso 9]> 1024x768 <![endif]--> Отримано аналітичні вирази для оптимізації системи фазового автоматичного підстроювання частоти з управлінням на основі оцінювання, синтезованої за допомогою поліномів, за критерієм мінімуму середньоквадратичної помилки. <!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false <![endif]--><!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->