МОДЕЛЬ СИСТЕМИ ПІДТРИМКИ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ ДІАГНОСТУВАННЯ ІНФАРКТУ МІОКАРДА - Михнюк, Тетяна Олегівна; Молодецька, Катерина Валеріївна; Сугоняк, Інна Іванівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
<!--[if gte mso 9]> 1024x768 <![endif]--> Запропоновано модель системи підтримки прийняття рішень з діагностики інфаркту міокарда, яка дозволяє проводити контурний аналіз електрокардіограми та встановлювати попередній діагноз пацієнта. На основі розробленої моделі реалізовано програмний комплекс системи, що здійснює візуалізацію результатів дослідження та керування функціонуванням. <!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false <![endif]--><!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->