ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ВИСОТИ ТА ШИРИНИ МОНОЛІТУ, ЩО ПЕРЕКИДАЄТЬСЯ, НА ЙОГО РУЙНУВАННЯ - Коробійчук, Валентин Вацлавович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]--> Встановлено величини ударних зусиль, які виникають при ударі моноліту об подушку. Визначено залежності за якими можливо встановити оптимальні розміри монолітів з природного облицювального каменю окремо для кожного родовища природного каменю <!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->