МОДЕЛЮВАННЯ СИСТЕМИ ОПТИМАЛЬНОГО КЕРУВАННЯ ПРОЦЕСОМ ПЕРЕТВОРЕННЯ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ В АВТОНОМНИХ ЕНЕРГЕТИЧНИХ СИСТЕМАХ - Жиленков, Антон Олександрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
Надано результати дослідження роботи систем керування процесом перетворення електричної енергії в автономних енергетичних системах (ЕС) що проводилися при керуванні ключами матричного перетворювача (МП) з комутацією вхідних фаз із граничними миттєвими значеннями напруги, з комутацією фаз з найближчими до бажаного рівня значеннями напруги та за запропонованим методом оптимального керування з мінімізацією впливу на живильну мережу із нечітким регулятором. Було складено комп’ютерну модель замкненої системи керування зі зворотним зв’язком