МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ДИНАМІКИ ТОРЦЕВОГО ФРЕЗЕРУВАННЯ РІЗНИХ СХЕМ РІЗАННЯ - Степчин, Ярослав Анатолійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
Розглянуто умови протидії виникненню автоколивань при торцевому фрезеруванні. Представлено структурні схеми математичних моделей технологічної обробної системи (ТОС) торцевого фрезерування різної деталізації. Запропоновано рекомендації щодо застосування фрез різних конструкцій для протидії виникненню регенеративних автоколивань