ХАРАКТЕРИСТИКИ ЖОЛОБКОВОГО ХВИЛЕВОДУ З ПРЯМОКУТНИМ ПОПЕРЕЧНИМ ПЕРЕРІЗОМ - Манойлов, В'ячеслав Пилипович; Павлюк, Володимир Володимирович; Ставісюк, Роман Леонідович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
За допомогою методу поперечного резонансу розраховано основні характеристики жолобкового хвилеводу. Показано, що даний метод цілком придатний для використання в інженерній практиці.