МЕТОД РОЗРАХУНКУ ПАРАМЕТРІВ РЕГУЛЯТОРА ДЛЯ КЕРУВАННЯ АСТАТИЧНИМ ОБ’ЄКТОМ ТРЕТЬОГО ПОРЯДКУ - Свістельник, Сергій Сергійович; Тютюник, Анатолій Гнатович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
Розглянуто вибір регулятора та метод розрахунків його параметрів для керування астатичним об’єктом третього порядку з астатизмом першого порядку. Проведено аналіз якісних характеристик отриманої системи.