ВПЛИВ МОЛОЧНОЇ ГАЛУЗІ ВИРОБНИЦТВА НА ЕКОЛОГІЧНИЙ СТАН ВОДНИХ ОБ’ЄКТІВ М. ЖИТОМИРА - Коцюба, Ірина Григорівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
Проаналізовано вплив виробничих та комунально-побутових стоків на водні об’єкти м. Житомира. Скиди виробничих стічних вод промислового підприємства зумовлюють погіршення якості водних об'єктів міста. Основними забруднювачами, що надходять з водозбирання є фосфати, азот амонійний, нітрити тощо.