ПРОГНОЗУВАННЯ ДЕФОРМАЦІЙНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЕПОКСИДНИХ КОМПОЗИТНИХ МАТЕРІАЛІВ - Букетов, Андрій Вікторович; Кравцова, Людмила Володимирівна; Пірог, Алла Петрівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
Методом математичного моделювання отримано параметри залежності абсолютної деформації зразків з епоксидних композитних матеріалів від вмісту наповнювача діоксиду цирконію під дією навантаження. Встановлено аналітичну залежність абсолютної деформації зразків від попередньо заданого вмісту наповнювача у композитах. Спрогнозовано деформаційні властивості матеріалів для інших значень вмісту наповнювача.