ОЦІНКА ВПЛИВУ ДИНАМІКИ РУХУ ОСНОВИ НА ВИХІДНИЙ СИГНАЛ ІНТЕГРУЮЧОГО ГІРОГРАВІМЕТРА - Добржанський, Олександр Олексійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
Представлено результати досліджень щодо аналітичного представлення взаємозв’язку між вхідними відносно інтегруючого гірогравіметра, величинами та величинами складових вихідного сигналу чутливого елемента гірогравіметра. Знайдено аналітичні та кількісні оцінки складових вихідного сигналу інтегруючого гірогравіметра, оцінки похибок результату вимірювань цим приладом. Основні результати дослідження отримані за допомогою методу послідовних наближень при розв’язку нелінійних диференційних рівнянь та методу знаходження кількісних оцінок комплексних передатних коефіцієнтів приладу для різних частотних складових вхідних сигналів.