ОЦІНКА ЕКОЛОГІЧНИХ, ПАЛИВНО-ЕКОНОМІЧНИХ ТА ДИНАМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ АВТОМОБІЛЯ ЗА ЕЛЕКТРОННИМ ПРОТОКОЛОМ РУХУ - Титаренко, Володимир Євгенійович; Гончарук, Олександр Вікторович; Балагуц, Інна Анатоліївна; Мироненко, Володимир Олегович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
В роботі виконано оцінку екологічних, паливно-економічних та динамічних показників за електронним протоколом руху автомобіля на основі проведених експериментальних досліджень з використанням системи «ЕПРА».