ТОЧНИЙ АЛГОРИТМ РОЗВ’ЯЗАННЯ ЗАДАЧІ ПРО ПАРОСПОЛУЧЕННЯ ЗІ ЗНИКАЮЧИМИ ДУГАМИ - Данильченко, Анна Олександрівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
В статті розглянуто задачу складання розкладу проходження процедур пацієнтами санаторію. Розроблено оптимальний алгоритм її розв’язку як розширеної задачі пошуку максимального паросполучення у дводольному графі зі зникаючими дугами. Запропонований точний алгоритм має меншу обчислювальну складність порівняно з методом повного перебору за рахунок скорочення кількості паросполучень, що аналізуватимуться.