ДО ПИТАННЯ ПРО КОМП’ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ПРИ ДОСЛІДЖЕННІ ВІДВЕДЕННЯ КОЛЕСА - Макаров, Володимир Андрійович; Кулієв, Рінат Аріфович; Писанець, Олександр Олександрович; Стрільник, Юрій Миколайович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
В статті розглянуто можливість використання засобів комп’ютерного моделювання при дослідженні кута відведення під час руху колеса за колом. Наведено основні значення контрольованих факторів.