ЕЛЕМЕНТИ МЕТОДИКИ ОЦІНКИ ТЕХНІЧНОГО СТАНУ НЕСУЧИХ СИСТЕМ ЗАСОБІВ АТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ - Титаренко, Володимир Євгенійович; Гончарук, Олександр Вікторович; Федоренко, Микола Миколайович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
Описано процес побудови елементів методики оцінки технічного стану несучих систем засобів автомобільного транспорту на основі проведеного експерименту для визначення полів вібронавантажуваності автобусів БАЗ А079 «Еталон».