ТЕПЛОВА ОБРОБКА МАТЕРІАЛУ МАГНІТОКЕРОВАНОЮ ДУГОЮ - Кузнєцов, Валерій Дмитрович; Попович, Павло Валерійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
Розроблено спосіб теплової обробки матеріалу при відновленні наплавленням деталей і конструкцій із середньовуглецевих сталей магнітокерованою дугою, що дозволяє уникнути тріщин.