АНАЛІЗ МЕТОДІВ РОЗРАХУНКУ ПАРАМЕТРІВ СТАНУ ПОВЕРХНЕВОГО ШАРУ ПРИ ТОРЦЕВОМУ ФРЕЗЕРУВАННІ - Снитко, Андрій Миколайович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
В статті проведено оцінку існуючих методів розрахунку параметрів стану поверхневого шару при обробці загартованих сталей торцевим фрезеруванням.