АНАЛІЗ МЕТОДІВ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ОБРОБКИ СФЕРИЧНИМИ КІНЦЕВИМИ ФРЕЗАМИ НА ВЕРСТАТАХ З ЧПК - Штегін, Олексій Олександрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
У статті розглянуто існуючі на сьогодні шляхи оптимізації обробки сферичними кінцевими фрезами на верстатах з ЧПК, виконано аналіз недоліків та переваг методів підвищення ефективності обробки, виявлено актуальні напрямки в оптимізації фрезерування сферичними кінцевими фрезами.