РАДІОХВИЛЬОВИЙ МЕТОД ВИМІРЮВАННЯ ВОЛОГОСТІ МАТЕРІАЛІВ - Бенедицький, Василь Борисович; Козак, Лілія Юріївна; Яворська, Анна Валеріївна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
В статті розглянуто радіохвильовий метод вимірювання вологості твердих і сипучих матеріалів, який заснований на просвічуванні матеріалу мікрохвильовим випромінюванням, має нескладну методику вимірювання і є безконтактним методом.