УРАХУВАННЯ НЕЧІТКО ЗАДАНИХ ПАРАМЕТРІВ В НЕЙРОМЕРЕЖЕВІЙ ЕКСПЕРТИЗІ ІНФОРМАЦІЙНО-ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНИХ СИСТЕМ - Періг, Володимир Михайлович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
Розглянуто питання адаптації нейромереж до використання нечітко визначеної інформації в задачах експертизи телекомунікаційних систем. Визначені можливі підходи до конвертування нечітких величин.