МЕТОДИКА ЗМЕНШЕННЯ ЕФЕКТИВНОЇ ПОВЕРХНІ РОЗСІЮВАННЯ РУПОРНОЇ АНТЕНИ ІЗ ГАНТЕЛЕПОДІБНИМИ ЩІЛИНАМИ - Сидорчук, Ольга Леонідівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
Розроблено методику зменшення ефективної поверхні розсіювання (ЕПР) рупорної антени, що полягає в оптимальному виборі довжини діелектричної пластини, яка узгоджена із гантелеподібними щілинами за умови повного перевипромінювання хвилі у хвилеводі.