ОСОБЛИВОСТІ ІНТЕРАКТИВНОГО КЕРУВАННЯ В ІГРОВИХ СИСТЕМАХ - Соколовський, Олег Феліксович; Карпінська, Марина Сергіївна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
Визначено особливості впливу інтерактивного керування на споживачів. Формалізовано стратегію учасників водорозбору, побудовано матриці виграшів з урахуванням напрямку зміни напору в системі. Розроблено алгоритм керування для послідовно працюючих насосних агрегатів.