МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ РУХУ МОТОРНОГО ПАЛИВА ЯК В’ЯЗКОЇ РІДИНИ ЧЕРЕЗ ТЕРМОАНЕМОМЕТРИЧНИЙ ВИТРАТОМІР - Шавурський, Юрій Олександрович; Єльнікова, Тетяна Олександрівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
У даній статті викладено матеріали розрахунку теплового балансу нагрівника у рухомому потоці моторного палива через термоанемометричний витратомір і отримано формули для визначення витрати біопалива.