ГЕОМЕТРИЗАЦІЯ ЯКІСНИХ ТА КІЛЬКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ЗЛОБИЦЬКОГО РОДОВИЩА ІЛЬМЕНІТУ З ВИКОРИСТАННЯМ ГЕОІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ ТЕХНОЛОГІЙ - Башинська, Марія Едуардівна; Башинський, Сергій Іванович; Іськов, Сергій Станіславович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
Проведено обґрунтування використання геоінформаційних систем (ГІС) технологій з метою визначення географічного розміщення розсипних корисних копалин та характеристики їх динаміки в просторі. Виконано обробку геофізичних даних Злобицького родовища з подальшим визначенням концентрації ільменіту в будь-якій частині розвіданого родовища.