ОБҐРУНТУВАННЯ СПОСОБУ ПРОВЕДЕННЯ КАПІТАЛЬНИХ ТРАНШЕЙ АЛМАЗНО-КАНАТНОЮ УСТАНОВКОЮ - Коробійчук, Валентин Вацлавович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
Досліджено та обґрунтовано основні технологічні параметри проведення капітальних траншей алмазно-канатною установкою в кар’єрах блочного природного каменю.