ДОСЛІДЖЕННЯ ЕМПІРИЧНОГО ТА ТЕОРЕТИЧНОГО РОЗПОДІЛУ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ПІРОФІЛІТОВИХ СЛАНЦІВ КУР’ЯНІВСЬКОГО РОДОВИЩА - Соболевський, Руслан Вадимович; Толкач, Олександр Миколайович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
Проведено порівняльний аналіз емпіричного та нормального закону розподілу якісних показників пірофілітових сланців Кур’янівського родовища.