СТРУКТУРА ТА ВЛАСТИВОСТІ ГРАФІТ-КЕРАМІЧНИХ КОМПОЗИЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ ПРИ СПІКАННІ У ЗАКРИТИХ ФОРМАХ - Гутніченко, Олександр Анатолійович; Мельник, Олександр Леонідович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Представлено результати експериментального дослідження структури та основних механічних і електрофізичних характеристик електропровідних графіт-керамічних композиційних матеріалів (ЕГККМ), що виготовлені способом напівсухого пресування з подальшим спіканням у спеціальній формі, що забезпечує сталість геометричних розмірів зразків (формообмежуючий фактор).