СЕМАНТИЧНА МОДЕЛЬ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ВЗАЄМОДІЇ СХВАТІВ ПРОМИСЛОВИХ РОБОТІВ З ОБ’ЄКТАМИ МАНІПУЛЮВАННЯ - Мельничук, Петро Петрович; Кирилович, Валерій Анатолійович; Моргунов, Роман Сергійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
На підставі змістовної сутності, визначених складових та технологічних параметрів представлено системну модель технологічної взаємодії схвата промислового робота з об’єктами маніпулювання та її графічну інтерпретацію у вигляді семантичної моделі.