АНАЛІЗ ОСОБЛИВОСТЕЙ ВЕДЕННЯ КАТАЛОГУ КОСМІЧНИХ ОБ’ЄКТІВ ЗА ІНФОРМАЦІЄЮ ВІД ВІТЧИЗНЯНИХ ОПТИЧНИХ ЗАСОБІВ - Каневський, Леонід Броніславович; Ковбасюк, Сергій Валентинович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Проведено аналіз проблем при веденні каталогу космічних об’єктів в Україні. Запропоновано підходи до застосування вітчизняних оптичних засобів для розв’язання завдань контролю космічного простору в умовах відсутності цілевказівок від радіолокаційних засобів. Розвиток даної концепції в подальшому може бути використаний для рішення конкретних завдань центру контролю космічного простору.