СИСТЕМА ПОКАЗНИКІВ ЕФЕКТИВНОСТІ ПЛАНУВАННЯ КОСМІЧНОГО ЗНІМАННЯ - Фриз, Сергій Петрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Показано актуальність проблеми вибору показників ефективності планування роботи космічних засобів. Розроблено систему показників, що дозволяє комплексно оцінювати інформаційні можливості космічних систем спостереження (КСС), очікувані та реальні можливості виконання замовлень, ефективність оперативного планування роботи засобів КСС та фактичні результати виконання оперативних планів системою.