МАТЕМАТИЧНИЙ АПАРАТ ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ АВІАЦІЙНИХ ЗАСОБІВ СПОСТЕРЕЖЕННЯ - Фриз, Петро Васильович; Богданов, Віталій Юрійович; Дубина, Олександр Федорович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Проводиться аналіз сучасних поглядів і практичних підходів до визначення ролі інформації в сучасних воєнних конфліктах, показано особливе місце авіаційних засобів спостереження. Запропоновано математичний апарат до оцінювання їх ефективності.