ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ – ЗАСІБ УДОСКОНАЛЕННЯ ІНЖЕНЕРНО-КОНСТРУКТОРСЬКОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ - Райковська, Галина Олексіївна; Тихончук, Любов Степанівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Дана стаття містить аналіз сучасного стану проектно-конструкторської діяльності на виробництві та його вплив на графічну підготовку у вищих навчальних закладах. А також розглянуто основні підходи щодо розв’язання проблеми застосування інформаційно- комп’ютерних технологій (ІКТ) для вдосконалення освітньої діяльності у ВНЗ.