АЛГОРИТМ ОБРОБКИ ЗНАЧЕНЬ ПАРАМЕТРІВ ЗІ СТРИБКОПОДІБНОЮ ЗМІНОЮ ПРИ ДІАГНОСТИЦІ РАДІОТЕХНІЧНИХ СИСТЕМ - Гуменюк, Максим Олексійович; Сащук, Ігор Миколайович; Стрінада, Віктор Васильович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Запропоновано алгоритм фільтрації значень параметрів діагностики зі стрибкоподібною зміною у випадкові моменти часу при діагностиці радіотехнічних систем. Розроблений алгоритм дозволяє підвищити точність визначення значень параметрів діагностики за рахунок спрощення правила прийняття рішення про зміну параметрів.