ЕЛЕКТРОННИЙ ПАСПОРТ РУХУ АВТОМОБІЛЯ ТА ІНДИВІДУАЛЬНА ПСИХОДИНАМІКА ПРИ НАВЧАННІ ВОДІЇВ - Грабар, Іван Григорович; Іванченко, Василь Миколайович; Калінкін, Дмитро Леонідович; Кухарчук, Олександр Петрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Описано процес експлуатаційних досліджень функціональності розробленої методики оцінки якості роботи водія за допомогою програмно-апаратного комплексу ЕПРА.