ФОРМАЛІЗАЦІЯ ВІДПРАЦЮВАННЯ ПЕРЕХОДІВ МІЖ РЕЖИМОМ ЖОВТОГО МИГОТІННЯ ТА ОСНОВНИМИ ПРОГРАМИ СВІТЛОФОРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ - Грицай, Сергій Васильович; Трушевський, В'ячеслав Едуардович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Отримано методику формалізації відпрацювання переходів між режимами жовтого миготіння і роботи основних програм світлофорного регулювання на перехресті з метою зменшення ймовірності виникнення аварійних ситуацій.