НОРМАТИВНО-ПРАВОВІ АСПЕКТИ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ПОСЛУГ МІСЬКОГО МАРШРУТНОГО ПАСАЖИРСЬКОГО ТРАНСПОРТУ ЗАГАЛЬНОГО КОРИСТУВАННЯ - Кузькін, Олексій Феліксович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Розглянуто питання нормативно-правового забезпечення управління якістю надання транспортних послуг пасажирам на міському маршрутному транспорті загального користування. Виконано аналіз вимог, що висуваються державними нормативними актами до окремих показників якості пасажирських перевезень у містах. Наведено приклад встановлення нормативів якості транспортного обслуговування населення у м. Запоріжжя.