ДОСЛІДЖЕННЯ І РОЗРАХУНОК ТРАНСПОРТУВАННЯ ВОРОХУ В ЛЬОНОЗБИРАЛЬНОМУ КОМБАЙНОВОМУ КОМПЛЕКСІ - Лімонт, Анатолій Станіславович; Ломакін, Володимир Олександрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Охарактеризовано й визначено складові транспортного процесу вороху при збиранні льону- довгунця комбайнами. Запропоновано методику розрахунку елементів тривалості рейсу тракторно-транспортних агрегатів з транспортування вороху в льонозбиральному комбайновому комплексі. Досліджено тривалості завантажування причепів ворохом та їх заміни при проектуванні збиральних робіт.