ДОСЛІДЖЕННЯ РОБОТИ ДВИГУНА ЗІ ЗМІННИМ РАДІУСОМ КРИВОШИПУ - Миленко, Андрій Леонідович; Мудь, Віталій Леонідович; Тригуб, Оксана Анатоліївна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Визначено економічні та експлуатаційні показники роботи модернізованого двигуна автомобіля ВАЗ-21112 шляхом встановлення механізму зміни ступеня стиснення. Представлено оцінку вдосконалення конструкції, матеріалоємності та екологічності двигуна.