ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ГЕОМЕТРИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ТРИЛАНКОВОГО АВТОПОЇЗДА НА СТІЙКІСТЬ ЙОГО РУХУ - Поляков, Віктор Михайлович; Приходченко, Дмитро Юрійович; Борисенко, Геннадій Миколайович; Файчук, Микола Іванович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Представлено математичну модель руху триланкового автопоїзда з тривісним напівпричепом та одновісним підкатним візком. Наведено результати дослідження впливу геометричних параметрів ланок зазначеного автопоїзда на стійкість його руху.