АВТОМАТИЗОВАНА СИСТЕМА ОБРОБКИ ІНФОРМАЦІЙНИХ ПОТОКІВ ТОРГОВЕЛЬНОГО ЦЕНТРУ - Зайко, Тетяна Анатоліївна; Корнієнко, Сергій Костянтинович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Розглянуто основні поняття інформаційної логістики. Проведено аналіз інформаційних потоків торговельного підприємства та основних вимог, які висуваються до логістичних систем. Запропоновано архітектуру та описані функції розробленої логістичної інформаційної системи.